Sahize, kok in samenspraak met de klant

Mijn passie is het koken van lekkere hapjes, smakelijke gerechten en toetjes uit de Nederlandse en Turkse keuken. Ik nodig u graag uit om van mijn kooktalent te genieten. Dit kan door mij uw feestelijke hapjes, taart, maaltijd te laten verzorgen.

 

 

 

 
Samen eten in de Straatkamer

Groepen

Vindt u het gezellig om met uw buurtgenoten, te komen eten dan bent u van harte welkom. Reserveren kan vanaf 8 tot 15 personen.

Individuen

Ook als individueel persoon kunt u kontact opnemen.  Als er zich 8 tot 15 personen hebben aangemeld dan wordt er een lekkere maaltijd gekookt. 

Kosten

De maaltijden in de Straatkamer kosten €8,50 per stuk. Hiervan betaalt het Woonbedrijf €2,50. Dus voor €6,00 heeft u een heerlijke en betaalbare maaltijd. 

 

Samen feestvieren

Heeft u een feest te vieren en wilt u graag de zorg voor o.a. taart, zoete en hartige hapjes, toetjes en of het eten uit handen geven, Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Koken op de door u gewenste locatie of uw bestelling komen afhalen. Het is beide mogelijk. Neemt u kontact op voor een offerte of nadere afspraken.

 


Contact

Sahize Alan,  alan.2008@live.nl                       

 

Foto's

Kleine hartige hapjes

 

 

 

 

 

 

Taarten

 

 

 

 

 

 

Nagerechten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

contextimg

Koken met Sahize

Smakelijk en gezellig samen eten in de Straatkamer of verzorging van uw feest met lekkere hapjes. Lees meer
contextimg

Bijen in de tuin

Er is op woensdag 30 mei een imker op bezoek geweest in de Straatkamer. lees meer en foto's
contextimg

PSV Street-Leage 2012

De Winaar is; Basisschool Karel de Grote Lees meer
contextimg

Burendag 2012

De burendag is op zaterdagmiddag 22september 2012 vanaf 14.00 uur en georganiseerd door buurtbewoners in samenwerking met Woonbedrijf De uitnodiging