Tafel van een

Doe jij mee aan De tafel van één in Eindhoven?

“Ik ben erg blij dat ik aan De tafel van één heb meegedaan. Ik neem veel tips en warmte mee naar huis en kan verder met mijn ideeën voor de toekomst.” zegt Liesbeth die eerder meedeed aan De tafel van één. 
                                                                            
Binnenkort start De tafel van één met tafelgesprekken ook bij jou in de buurt. Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze wel weer eens wat willen gaan doen, maar weten niet zo goed waar dan te beginnen. De tijd dat je werkte of je school afrondde ligt al wat verder achter je en in de tussentijd is veel gebeurd. Misschien denk je wel, wie zit er nu op mij te wachten?

Hoe werkt het? Het is een gesprek tussen zes vrouwen. Je komt vijf ochtenden bij elkaar aan een gezellige tafel, elke week één keer. Je kijkt of je een volgende stap in je leven wilt zetten en wat je daarvoor al in huis hebt.

Liesbeth legt uit: “Je krijgt een aantal vragen en mag om de beurt je verhaal doen. Het is heel fijn dat er mensen in dezelfde situatie naar je luisteren zonder dat je wordt beoordeeld.”

Door de tafelgesprekken weet je steeds beter wat je echt wilt en kunt. Na de tafelgesprekken helpt De tafel van één je verder en kun je bij Welzijn Eindhoven terecht voor mogelijkheden op het gebied van vrijwilligers- of betaald werk, het volgen van een cursus of opleiding of het starten van een eigen onderneming.

Meedoen aan de tafelgesprekken is een moment voor jezelf en iedereen kan het. Ook Liesbeth raadt andere vrouwen aan om mee te doen: “De tafelgesprekken waren echt even helemaal voor mij. Ik vond dat het tijd was voor mezelf en wat ik wil.”

Nieuwsgierig? Op www.detafelvaneen.nl kun je meer informatie vinden en staan filmpjes van vrouwen die al hebben meegedaan.

 

Meld je gratis aan via www.detafelvaneen.nl of bel 06 - 83 05 18 74.

contextimg

Koken met Sahize

Smakelijk en gezellig samen eten in de Straatkamer of verzorging van uw feest met lekkere hapjes. Lees meer
contextimg

Bijen in de tuin

Er is op woensdag 30 mei een imker op bezoek geweest in de Straatkamer.Lees meer en foto's
contextimg

PSV Street-Leage 2012

De Winaar is; Basisschool Karel de Grote   Lees meer
contextimg

Burendag 2012

De burendag is op zaterdagmiddag 22september 2012 vanaf 14.00 uur en georganiseerd door buurtbewoners in samenwerking met Woonbedrijf                       De uitnodiging