Buurtzorg

Buurtzorg Eindhoven

Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie. Per 1 januari er is een team gestart in de Eindhovense wijken Gestel en Strijp. Reeds eerder waren er al teams gestart in Woensel-Noord en Stratum. Het team bestaat uit professionele en ervaren wijkverpleegkundigen.
Buurtzorg biedt verzorging en verpleging thuis en stelt u en uw omgeving centraal. De wijkverpleegkundige begeleidt u bij uw herstel of tijdens het ziekteproces.  Samen met u en uw omgeving onderzoekt de wijkverpleegkundige wat er nodig is in uw situatie.

Een voorbeeld: u moet opgenomen worden in het ziekenhuis in verband met een “versleten” heup en u krijgt een heupprothese. Dit betekent dat u het geopereerde been zes weken niet mag belasten. Buurtzorg kan in dit geval dagelijks ondersteunen bij de persoonlijke verzorging, medicatie-gebruik en adviezen geven over hulpmiddelen.

Buurtzorg is opgericht door wijkverpleegkundige Jos de Blok en telt inmiddels vele teams verspreid over heel Nederland. Deze teams bestaan maximaal uit twaalf wijkverpleegkundigen. Zij regelen de indicatie, zorgen voor persoonlijke aandacht en begeleiding en spitsen de zorg toe op uw specifieke situatie. Daarnaast ondersteunen we de familie en mantelzorgers. We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Contact
T.  06 05 36 47 221,
E.  eindhovens@buurtzorgnederland.com
W. www.buurtzorgnederland.com

contextimg

Koken met Sahize

Smakelijk en gezellig samen eten in de Straatkamer of verzorging van uw feest met lekkere hapjes. Lees meer
contextimg

Bijen in de tuin

Er is op woensdag 30 mei een imker op bezoek geweest in de Straatkamer.Lees meer en foto's
contextimg

PSV Street-Leage 2012

De Winaar is; Basisschool Karel de Grote   Lees meer
contextimg

Burendag 2012

De burendag is op zaterdagmiddag 22september 2012 vanaf 14.00 uur en georganiseerd door buurtbewoners in samenwerking met Woonbedrijf                       De uitnodiging